TERMENI ȘI CONDIȚII

Informații despre companie

Acest site este proprietatea SC ALU DESIGN CONSTRUCTION CIVILE SRL („ALU DESIGN”), care se identifica prin : cod unic de inregistrare RO 28751040 și nr inregistrare la Registrul Comertului : J40/ 8063/ 2011, cu sediul în București, sector 2, Bd. Ferdinand I nr.58, sc.C, et.1, birou 2, tel - 021/ 211 44 41, email - contact@aludesign.fr.

Descrierea serviciilor

Site-ul nostru va pune la dispoziție informații în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia (www.aludesign.com) sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesarea de către dumneavoastră a site-ului aludesign.ro se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestea, si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

Serviciile si produsele prezentate pe site nu se constituie într-o ofertă, fiind cu titlu informativ.

Raspundere/p>

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu. ALU DESIGN nu poate fi făcut responsabil pentru daune directe sau indirecte, pentru pierderea anumitor date, rezultate din accesul sau utilizarea aceste site.

ALU DESIGN îșii rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Utilizatorul trebuie să viziteze în mod regulat pagina Termeni și condiții pentru a verifica condițiile de utilizare în vigoare.

Drepturi de autor

SC ALU DESIGN CONSTRUCTION CIVILE SRL este autorul site-ului si toate lucrarile integrate sunt proprietatea ALU DESIGN CONSTRUCTION CIVILE.

Conținutul site-ului aludesign.ro nu poate fi copiat sau utilizat în scopuri comerciale fără un acord prealabil. Utilizarea abuzivă, accesul neautorizat, copierea de informații în scopul comercializării lor vor fi pedepsite conform legilor în vigoare.

Ultima actualizare: 1 iulie 2019