PREZENTARE

Alu Design a fost fondată în 1999, la București, specializată în proiectarea complexă a fațadelor. Încă de la înființarea sa activitatea principală a Alu Design a fost concentrată pe proiectarea și realizarea diferitelor tipuri de fațade. Alu Design proiectează soluții tehnice folosind sisteme complexe bazate pe atenta selecție a furnizorilor și a materialelor sale.

În 1999, Alu Design este în România primul birou de proiectare a cărui activitate principală este proiectarea complexă a fațadelor : Pereți cortină - VEC și VEA, tâmplărie exterioară, placări exterioare, balustrade de sticlă, sistem de umbrire, copertine, etc.

Datorită succeselor și expertizei sale, Alu Design devine rapid un element important în industrie, răspunzând nevoilor și cerințelor clienților săi, din ce în ce mai complexe și tehnice.

Începând cu 2011 Alu Design a decis extinderea domeniului de activitate abordând proiecte de fațadă complete : proiectare-furnizare-montaj! Astfel a putut valorifica superior capacitatea tehnică și experiența căpătată în peste 12 ani de proiectare. A avut proiecte de execuție ori proiectare în peste 10 țări (UK, Luxembourg, Letonia, Bulgaria, Libia, Emiratele Arabe, India, Kazahstan, USA, etc) dar mai ales în Franța! În consecință s-a nascut Alu Design France!

Până în prezent, Alu Design Construction Civile și sucursala sa din Franța au condus peste 300 de proiecte în România și țări de pe 5 continente.