CINE SUNTEM

ALU DESIGN CONSTRUCTION CIVILE este o companie fondată în România în anul 1999, specializată în fațade și care aspiră la unul dintre primele locuri în domeniu, răspunzând cu fidelitate la infinita varietate de nevoi și dorințe ale clienților noștri. Pentru România, ALU DESIGN a reprezentat primul birou de inginerie destinat proiectării fațadelor - domeniu invovator pentru acele vremuri.

Datorită calității și standardelor impuse pentru fiecare dintre proiectele noastre, am cunoscut o evoluție constantă, în momentul actual echipa noastră fiind formată din peste 40 de ingineri proiectanți și project-manageri specializați. Experiența în domeniul proiectării și colaboararea cu furnizorii existenți pe piață, a condus la crearea unei baze de date - instrument necesar pentru o logistică eficientă. Acesta evoluție ne permite să abordăm cu succes și partea de antreprenioriat: furnizare de materiale și montaj.

Am reușit să construim un portofoliu bogat, care include mai mult de 300 de proiecte din intreaga lume. ALU DESIGN CONSTRUCTION CIVILE este recunoscută ca folosind cele mai noi tehnici de montaj și furnizarea de echipament de specialitate pentru a se asigura că toate lucrările sunt conforme cu standardele mondiale. Compania noastră asigură un nivel ridicat de servicii și ne straduim să îl livrăm în toate proiectele noastre într-o manieră care să îndeplinească toate nevoile clienților noștri.