Proiectare și expertiză

Proiectare 4 în 1Expertize
ALU DESIGN CONSTRUCTION CIVILE este o companie specializată în servicii de proiectare generala în domeniul construcțiilor, activând cu succes în domeniul proiectării de arhitectură, structuri, fațade și instalații. Compania are 16 ani de activitate, fiind lider în proiectarea de fațade, AluDesign Construction Civile a reprezentat primul birou de inginerie destinat proiectării fațadelor – domeniu inovator pentru acele vremuri.

ALU DESIGN CONSTRUCTION CIVILE poate oferi:
1. Servicii de proiectare – specialitatea FAȚADE
2. Servicii de proiectare – specialitatea ARHITECTURĂ
3. Servicii de proiectare – specialitatea STRUCTURI
4. Servicii de proiectare – specialitatea INSTALAȚII

Abordând încă de la începutul procesului proiectării un demers în spiritul dezvoltării durabile, ALU DESIGN CONSTRUCTION CIVILE se remarcă prin soluțiile sustenabile oferite la nivel de arhitectură, fațade, rezistentă și instalații
Experiența pe care echipa noastră o valorifică, disponibilitatea pentru analiza particularităților fiecărui proiect și expertiza multidisciplinară coroborată în urma existentei celor 4 departamente reunite sub numele de ALU DESIGN CONSTRUCTION CIVILE (fațade, arhitectură, structuri, instalații) și colaborarea continuă cu partenerii noștri, demonstrează calitatea serviciilor pe care le oferim, atât la nivel European cât și mondial.
Echipa noastră de proiectanți specializați dau formă și modelează fiecare fațada în încercarea de a dovedi ca imaginația, într-adevăr, nu are limite. Gândim totul în funcție de cele mai bune soluții și stabilim totul, pana la ultimul detaliu.

ALU DESIGN CONSTRUCTION CIVILE are capacitatea de a realiza:

  1. Expertize Tehnice Structură
  2. Studii Geotehnice
  3. Studii Topo
  4. Expertize Tehnice Fațade/ Terase/ Etanșeități
  5. Cost Control
  6. Audit Energetic