CINE SUNTEM NOI

ALU DESIGN CONSTRUCTION CIVILE este o companie fondată în Romania în anul 1999, specializată în fațade și care aspira la unul dintre primele locuri în domeniu, răspunzând cu fidelitate la infinita varietate de nevoi și dorințe ale clienților noștri. Pentru Romania, ALU DESIGN a reprezentat primul birou de inginerie destinat proiectării fațadelor – domeniu inovator pentru acele vremuri.

Datorita calității și standardelor impuse pentru fiecare dintre proiectele noastre, am cunoscut o evoluție constantă, în momentul actual echipa noastră fiind formata din peste 40 de ingineri proiectanți și project manageri specializați. Experiența în domeniul proiectării și colaborarea cu furnizorii existenți pe piață, a condus la crearea unei baze de date – instrument necesar pentru o logistica eficienta. Acesta evoluție ne permite sa abordăm cu succes și partea de antreprenoriat: furnizare de materiale și montaj.
Așadar, începând cu anul 2013, compania noastră s-a axat pe lucrări de execuție, devenind antreprenori pentru lucrări de fațada ale clădirilor, în special pe piețele externe. Prezența activă și continuă pe piața franceză s-a concretizat în înființarea a doua sucursale cu sediul în Franța – Plessis-Trevise și UK – Londra. O echipa de peste 30 muncitori asigură serviciile de montaj la proiectele în desfășurare în Franța și în UK, proiecte care valorifica toate specialitățile firmei noastre: proiectare, furnizare soluții complete de fațadă și implementarea soluțiilor constructive.

Am reușit sa construim un portofoliu bogat, care include mai mult de 300 de proiecte din întreaga lume. ALU DESIGN CONSTRUCTION CIVILE este recunoscuta ca folosind cele mai noi tehnici de montaj și furnizarea de echipament de specialitate pentru a se asigura ca toate lucrările sunt conforme cu standardele mondiale. Compania noastră asigură un nivel ridicat de servicii și ne străduim sa îl livram în toate proiectele noastre într-o maniera care sa îndeplinească toate nevoile clienților noștri.

Experiența pe care echipa noastră o oferă, expertiza multidisciplinara și colaborarea continua cu partenerii noștri demonstrează calitatea pe care o oferim, atât la nivel european cât și al întregii lumi.